ik lig op mijn bed, dit gedicht te schrijven
hier in deze kamer
hier in dit huis
het raam staat op een kier een de rode gordijn bewegen zachtjes door de wind
ik hoor een auto... hij rijdt voorbij
hier in deze kamer, ze zal altijd van mij zijn
DIT, dit is mijn thuis!