De snelweg heeft geen eind.
Maar eindeloos lijkt wel de pijn.
Verloren lijkt mijn doel.
En weg gaat het gevoel.
Ik doe mijn ogen dicht.
En zie daar ineens een gezicht.
Het kijkt op me neer.
En ik voel me zo teer.
Zo zwak en gebroken.
Dus ik verstop me hier en blijf ondergedoken.