Ik voel me vrolijk
en bedroefd.
Vrolijk door de nieuwe kansen in mijn leven.
Bedroefd omdat het alleen zal zijn.
Ik voel me bevrijd
maar ook gevangen.
Bevrijd van het geruzie.
Gevangen door mijn herinneringen aan jou.
Dit is het begin
en het einde.
Het begin van een nieuw leven.
Het einde van mijn leven met jou.