Liefde komt
en liefde gaat.
En voor je het weet
sta je alweer alleen op straat.
Ware liefde vind je nooit snel
En als je ernaar gaat zoeken
noemen ze je een del.
Wie verteld me
waar ik HEM vind.
Welke man houdt rekening
met mij en mn kind.
Ik zoek een vent
die voor mij vecht.
Maar vertel me heel eerlijk
Bestaan die echt??
Een man die klaarstaat
voor zijn vrouw.
Een man die haar nooit
zal laten staan in de kou.
Een man die altijd bij mij blijft.
Die lieve briefjes voor me schrijft.
Maar er is geen man
die mij zulke liefde viedt.
Simpelweg,
zo`n man bestaat gewoon niet.