Hoe beschrijf jr een gevoel
waarvan je niet eens zeker weet of je het wel kent?
Dat is het nadeel met gevoelens,
ze kunnen heel erg op elkaar lijken,
waardoor ze je kunnen verwarren.
Is liefde geen vriendschap???
Of andersom????
Ik weet het niet meer.
Wie legt het me uit?
Gevoelens, bah!!!
Ik wou dat ik er wat minder wat.
Maar ik zal er maar mee moeten leren leven.
Denk ik.....