Als iemand aan mij vraagt
mezelf te beschrijven.
Dan klap ik helemaal dicht.
Van alle vragen die je me kunt stellen,
is dit 1 van de weinige
waar ik echt geen antwoord op heb.
Wie ben ik??????
Ik ben zoals mensen willen dat ik ben.
Willen ze een bitch?
No problem!
Moet ik vrolijk zijn?
Ok, ik lach!
Zo kan ik uren doorgaan.
Maar wanneer en bij wie kan IK nou eindelijk eens mezelf zijn???