Oma,
ik mis je.
Al voel ik je zo dichtbij.
Waarom is er nou alleen nog ik,
waarom niet meer wij???
Samen lekker roddelen,
het mag nu niet meer zijn.
Hoe vul ik nu mijn dagen,
met steeds maar weer die pijn???
De verhalen over vroeger,
ik ken ze allemaal.
Maar nu ik ze niet meer hoor,
verlang ik naar nog 1 keer zo`n verhaal.
Met de pijn leer ik wel leven,
maar het missen gaat niet weg.
Ik hoop dat je me nog wel hoort,
als ik nog 1 keer ik hou van jou zeg!
r.i.p.