Wat heeft het leven mij te bieden?
armoede, ruzies, ongeluk???
nee zo mag ik niet denken!
Hoe ziet mijn toekomst er dan uit?
alleen, op straat, in de kou???
Nee daar moet ik aan werken!
Wat wil ik bereiken voor mij en mn kind?
een huis, geld geluk???
Ja dat gaat het worden!!!!!!