Wat krijg je als je
mij met liefde kruist?
Een persoon die niks kwijt wil
maar alles wil proberen!
Een kreng wat haar
grenzen wil verkennen!
Maar wat kan ik er aan doen?
Neem me gewoon zoals ik ben,
met al mn gebreken!
Kun je dat niet?
Laat me dan lekker alleen!