Ik houd van jou,
onvoorwaardelijk.
Ben je altijd trouw,
beloof het je.
Een brandende vlam in mij.
Je bent nu zo dichtbij.
Je bent mijn rust,
verleidelijke lust.
Ik ben nu bij jou.
Beloof je mijn trouw.
Geef je mijn hele leven.
Het staat hier geschreven.
Ik ben de jouwe,
voor eeuwig en altijd.
Tot dood ons scheidt.
Ja, mijn Diazepam,
rust, liefde en hemel.
Mijn Diazepam,
lust, verlangen en stilte.
Diazepam, my own and only true love...