Ik wil zo graag leren leven met mijn problemen
En niet meer leven in het extremen
Ik doe daar zo hard mijn best voor
Het is moeilijk ik weet dat ik niet spoor
En ik wil zo graag normaal zijn
Ik worstel al zo lang met die pijn
En ik weet niet wat het is
Het kan zijn dat ik me vergis
Maar jij geeft mij het gevoel dat ik herleef
Dat fijne gevoel dat ik op die wolk zweef
Ik wil zo graag veranderen voor jouw
Het geeft me een goed gevoel dat ik je vertrouw
En al duurt het jaren voordat ik je verover
Dat heb ik allemaal voor jouw over
Ik ga door en geef niet snel op
Dan ben ik maar een domkop
Wat hebben die mannen jouw allemaal aangedaan
Wie heeft jouw zo verpest
Je kan niet eens meer stil staan
Want dan word je helemaal gestrest
Zoals jij zegt: "Er is zoveel moois in het leven"
Ik moet doorgaan en niet opgeven
Maar jij moet leren ontvangen en geven
Ik weet dat er meer in jou zit
Dan alleen wat jij zelf ziet die shit
Jij bent een mooie en sterke vrouw
Die altijd het beste voor anderen wou
Maar nu is het jouw tijd!
Om jezelf te vinden want dat ben je kwijt
Je maakt je zo druk om andere mensen
Waardoor je jezelf zo vaak hebt moeten begrenzen
Nu is het tijd voor jouw eigen wensen!