Alle mensen liegen en bedriegen
hobbies zullen we het maar noemen.
Maar een echt leven
dat kunnen ze niet aan.
De levens van anderen
die maken ze graag kapot.
Waarom?????
Gewoon,
Uit jaloezie!!!!
Ik hoop dat hun levens
nooit op orde zullen komen.
En dat zij allemaal
een pijnlijke, eenzame dood zullen sterven