Gek wordt ik hier
gek van de mensen
gek van de regels
gewoon knettergek!!!
Ze willen dat ik me rustig houd
laat dan iedereen zn kop gewoon ff dicht houden!
Nog even,
en ik draai hier echt zo ver door
dat ze allemaal voor eens en altijd hun kop zullen houden!
Mensen hou nou toch eens op met zeiken
want mijn emmer is echt ramvol!
Mij wil je echt niet gek nog gekker maken!
LAAT ONS MET RUST!!!