Hoe hard je ook hoopt
Hoe luid je ook schreeuwt
Hoe veel je ook huilt
Gisteren komt nooit meer terug
Het onwerkelijke, wat werkelijk word
Het onverdraagzame, wat je moet verdragen
Het oneerlijke, wat niet vermeden kan worden
Gisteren komt nooit meer terug
Oorverdovende stilte
doorboord je hart
Krokodillen tranen
die niet rollen
Luidkeels schreeuwen
zonder geluid
Zoekt een uitweg
die niet gevonden kan worden
Gisteren is er niet meer
En zal ook nooit meer terug komen