Mensen zijn hatelijk,
koud en kil.
Waarom trek ik altijd dat soort mensen aan?
Bestaan er dan echt geen gewone mensen meer?
Of doe ik het dan toch echt zo fout?
Ik wil echt helemaal niemnad pijn doen,
en gebeurt het toch dan doe ik dat echt nieet bewust.
Maar op de 1 of andere manier,
ben ik echt geboren om alleen te zijn.
Zonder vent, zonder vrienden,
maar dus ook zonder pijn.
Op de 1 of andere manier keren mensen zich ineens tegen mij.
1 ding weet ik wel
ik vertrouw echt niemand meer!
Ze kunnen allemaal kapot vallen
Ik heb toch niet nodig....
Maar zij mij!!!!!