Neem me mee
ver weg van hier
met alles wat ik doe
ik trek het echt niet meer
altijd voor iedereen klaar gestaan
en als ik dan een keer vrienden nodig heb
waar zijn ze dan heen?
degene die ik zo vertrouwden
waar ik bijna alles tegen zei
die luisterd nu naar anderen
waardoor ik zogezegt alles fout doe,
zeg en denk
ik kan dit niet meer
iedere keer als ik eindelijk uit mijn put klim
staat daar iemand boven te wachtten
klaar om me keihard terug te trappen
ik ben hard
en ja ik ben ook sterk
maar met zn allen tegen 1
nee
dat trek ik ook niet!