Als ik je zie veranderd mijn hele ik,
jouw ogen zien mij zoals ik mezelf zou willen zien,
jouw handen voelen wat ik zou willen voelen,
het maakt me bang en verward,
dromend kijk ik uit naar de ontmoeting,
elke week opnieuw even dromen,
dromen van een aanraking,
een woord,
een verlangen,
een stilte enkel doorbroken door een woord.