Plotseling zijn wij van uw leven beroofd,
Terwijl u eigenlijk 106 jaren was beloofd.
Toch heeft u zoveel meegemaakt,
Dingen die zowel verdriet als liefde heeft veroorzaakt.
Uw leven was een echte stormbaan,
Zo heeft u ook een hoop verdriet moeten doorstaan.
Het overlijden van mensen was altijd heel treurig,
Maar ook weggaan van mensen maakte uw leven niet fleurig.
De liefde heeft u doorgeven aan uw dierbaren,
Zo zullen wij onze liefde voor u ook goed bewaren.
U woont voor altijd in ons hart,
En ook in elk leven dat hierna nog wordt gestart.