Ik hou nog steeds van je
nog steeds
ik voel goed bij je
de puzzel van mij is afgewerkt
jij maakt me compleet
het lijkt alsof ik mezelf bedrieg
met die woorden
soms lijkt het alsof
ik je vergeten ben
door met anderen verder te gaan
anderen die ik nauwelijks ken
ookal zie ik je zo min
IK HOU VAN JE!
van je loopje je accent je geur
je zet mijn leven in de fleur
weet je wel,
niemand anders
waarom zo onmogelijk?
ik weet het, ik weet ook wel waarom
maar je bent zo ongeloofelijk
weet ik wat ik zonder jou begon.