En nu de lentezon wat kracht bijzet
wil ik zingen om alles wat ontluikt
april ademt de winter naar verleden tijd
straks zoeken nog enkele kinderen
naar verdwaalde paaseieren
rapen vreugde op uit de tuin
wij herdenken de dood aan het kruis
en de verrijzenis en putten weer moed
uit oude verhalen
vragen aan vogels in de bomen
naar hun nieuwste lied
terwijl de vijver blinkt van helder water
ontdekken wij in een oogopslag
hoe bloemen ons bekoren
in deze eindeloze wereld
laat ons daarom vrolijk zijn
juichen om voorbij glijdende wolken
en om elkaar.