klein meisje
ik zie je daar staan
wie ben je?
ik ken je ergens van
maar ik weet niet wie je bent
ik zie pijn in je ogen
een gevoel wat ik ken
wie doet jou pijn?
vertel het me dan
dan kan ik je helpen
waarom kijk je zo verdrietig?
is er iets gebeurt?
zolang als je niks zegt
weet ik niet wat er is
bespeur ik ook wat angst?
waar ben je dan zo bang voor?
wie heeft jou zo bang gemaakt?
toch weet ik zeker dat ik je ken
wacht eens.......
ik weet al wie jij bent
jij bent mij
ik sta voor een spiegel
alleen ben jij mijn beeld van vroeger
nu weet ik al waar jou pijn vandaan komt
waarom je zo verdrietig bent
waar je zo bang voor bent
wees niet bang klein meisje
ook zal het wel goed komen met ons
althans dat hoop ik maar.