Een Prachtig zonnetje dat zijn warmte straalt..
Een glimlach die deze jouw schenkt...
Door de positiviteit die deze bij jou naar boven haalt.
Soms lijkt de hoop door tegenslag vervlogen...
Het vertrouwen weg gevaagd...
Door verslagenheid het hoofd gebogen...
Kijk dan eens naar boven...
Naar het stralen van de zon,
Die jouw in het positieve laat geloven...
Opnieuw hoop zal doen herleven...
Jouw het vertrouwen terug zal geven...
Lyric by Moontje