In mijn familie zijn we met velen.
Toch heb ik nooit echt moeten delen.
Ze zijn groot, klein, smal en ook wel breed.
Dit maakt onze familie zo compleet.
Veel liefde wordt er niet aan ons besteed
ondanks dat de familie aan elkander kleeft
Nooit komen we alleen aandraven,
toch bij mij blijven zijn ganse opgaven.
Veel heb ik niet te zeggen,
daar moet ik me bij neerleggen.
Ik ben wel hipper dan een mail,
echter blijf ik zelfden actueel.
Mijn bericht is goed of kwaad als men mij bij je achterlaat.
Kon ik maar iets adequaat op mijn buikje schrijven
Dan zou het zijn.
Wil je voor altijd mijn beste vriendin zijn?