Hoi lieve jongen
Hoe is het met je gegaan
ben je nog fan van sesemstraat
Sta je bij Bob de Bouwer nog vooraan
of is dat een tijd die overgaat
Gaat het goed op school
wie zijn de vriendjes om je heen
Wie is nu je grote idool
en laat papa je niet alleen
Ik stel je zoveel vragen
over wie je geworden bent
Ik zou me willen gedragen
maar raak hier niet aan gewend
Dat je ver weg bent van mij
dat ik je moet missen in mijn leven
Ik wil aan je mijn zij
en je al mijn liefde geven