Mensen verwachten te veel van mij..
Een opgeheven hoofd, lieve woorden en mn handen in mijn zij..
Mensen verwachten de "in hun ogen" ware ik..
Met een brede glimlach.. Zonder een zucht of een kik..
Mensen verwachten dat het leven een makkie is..
Zonder verdriet, eenzaamheid, en vooral veel gemis..
Dus ben ik wie de mensen willen dat ik ben..
Zonder dat ik, de ware ik ken...