Mia
Ik mis je! Help me, ik kan niet zonder je!
Ik wil je kwijt, los bewegen zonder jou!
Maar ik kan niet kiezen,
Ik val terug op je,
Ik ga achteruit,
Help,
Ik wil niet meer,
Niet meer zonder je,
Je praat tegen me,
Je helpt me,
Tot op een bepaald moment,
Dan gaat het verkeerd,
Jij laat me dingen doen die op de rand liggen,
Net een stukje over m’n grens,
Zodat ik niet meer weet of het jouw of mijn grens is,
Jij,
Jij hebt geen grens,
Laat je me eenmaal iets doen,
Blijf ik ermee doorgaan,
Ik vertrouw op je,
Kan muren op je bouwen,
Op zo’n moment dat ik niemand meer heb,
Ga ik,
Terug naar je,
Jij laat me niet eenzaam zijn,
Jij helpt me,
Weg uit die chaos,
Die mijn hoofd terroriseert,
Die me van alles laat doen,
Wat ik niet wil,
Lieve Mia,
Op dit moment heb ik je nodig,
Maar het blijft een 2strijd.