Wat doe ik toch verkeerd?
Mijn ogen zijn zwaar, zwaar van de tranen. Ze staan bol en toch willen ze niet rollen. Ze houden ze zich vast als wasknijpers aan een waskoord.
De pijn die ik voel is die van een net gewassen oude sok die voor een zoveelste keer vastgeklonken wordt aan de drooglijn. Klaar om door de weergoden gemarteld te worden. Wat doe ik toch verkeerd, waarom wordt ik niet begrepen, niemand die begrijpt dat het soms eens teveel wordt voor een persoon. Het zal duren tot de waslijn breekt en dan...wie zal er dan nog geven om een oude versleten sok.