In het begin zat ik in je buik,
mijn eigen knusse holletje.
Tot ik met een grote duik
eruit viel, jouw kleine bolletje.
Nu heb jij een eigen plek!
Ja, raad maar waar.
Nee, ik ben niet gek,
er staat zelfs een kaartje klaar:
Mama, van harte gefeliciteerd,
mijn hart is voor jou gereserveerd