A nder dan anders
N ieuwsgierig spiegelend in een plasje water
D aglicht verbrand de weke druppels
E n haar slaperige ogen, haar tere lichaam
R ed zichzelf als een sneeuwklokje in een koude winter
S terk is haar hart, tenminste zo lijkt het
D an opeens stroomt haar leven door haar bloed
A lles anders, kwetsbaar
N u schokt zij en lichaampjes huilen zacht
A ls ze nu eens wist
N u meteen wist wat dit betekende
D an zou het anders zijn dan anders
E ngelen zou ze voelen, haar lichaam betastend als dons
R aar zou ze opkijken, tranen zouden glijden langs haar wang
S tervende, haar geliefde naast haar, anders dan anders
en nooit meer normaal.