Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ergens ging het mis
ergens is het misgegaan en God ik weet niet waar
ergens zijn wij uiteengedreven
maar God ik weet niet waar
is het erin geslopen is het een sleur geweest
is er een duivel tussen ons gekropen
of was er een kwade geest
die ons het geluk niet gunde
ergens zijn wij elkander kwijtgeraakt
en zoekende naar het waarom
heb ik mijn hersens gekraakt
en voelde mij zo ontzettend stom
om te zomaar in ons leven toe te laten
om het zomaar toe te staan
dat er grote gaten
vielen in ons bestaan
het houden van hield op
het haten is begonnen
de liefde was de stop
de geesten van het kwaad
hebben dus toch gewonnen
ik zal opnieuw beginnen
met mijn leven maar dan wel alleen
want ik zet mijn zinnen
op niemand meer op geen een
ik zie wel wat het leven mij geeft
ik zie wel wat er voor mijn deur staat
en als ik er geluk en liefde mee beleef
zorg ik dat die deur opengaat.
©
leny kruis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
youkie
:
Maandag, april 11, 2011 16:02
prachtig geschreven
liefs
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
11 april 2011
Thema's:
[Houden van]