Licht
Je lichtgolven worden uitgestuurd in de donkere kamer van mijn bestaan.
Niet alleen is nu alles zichtbaar, je lichtbundels strelen als een zachte Pashmina zijden sjaal over mijn huid.
Je warme stralen priemen als lazers mijn lichaam binnen en doen de kilte die er heerst verdwijnen.
Verblind door je sterkte kan ik niets ontwaren, toch weet ik dat je me geen kwaad wil doen.
Stilaan gewennen mijn ogen en kan ik je volledige spectrum zien.
Je bent mooi, lief, warm, kleurrijk, charmant, hemels mooi en super snel.
Ook al zeggen ze de laatste doet jet licht uit. Ik, ik zal dit nooit doen, ook al ben ik de laatste.
Jij ben de lichtbron van mijn leven.