Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
tere lvenswezens(zonnebron)
door de donkerste bossen
zweven tere wezens
die proberen de pijn te verteren
van mensen klein
die dachten groot te zijn
ze zoeken naar de zonnige bron
daar waar al het mooie ooit begon
waar het innerlijk geluk onstond
alleen zij weten
van mensen te leren
pijn te verteren
en schoonheid nooit te vergeten
dat is 't leven,
vergeten
vijf mei 2002
Reacties op dit gedicht
aTiT vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Evi
:
Zondag, mei 05, 2002 11:39
Prachtig geschreven!
ik zou ze wel eens willen zien...
k*s en liefs Evi
Over dit gedicht
Auteur:
aTiT
Gecontroleerd door:
Susan
Gepubliceerd op:
05 mei 2002
Thema's:
[Leven]
[Bewondering]
[Heimwee]