Een plek onder de zon
al maanden zonder hindernis
we zijn al zo tevreeën
dat een bekroning logisch is
een huisje voor ons tweeën
in augustus komt de dag
we hebben dan een jaar
opstaan met jouw lieve lach
elke dag elkaar
wandelen op nieuw terrein
spannend en plezant
zal vast een beetje wennen zijn
maar ach met onze band
kan dat niet veel anders zijn
dan joepie, yes en wauw
het leven is fantastisch fijn
als ik het deel met jou
ons eigen plekje onder de zon
ons eigen liefdesnest
nog mooier dan ik ooit verzon
kan niet wachten op de rest…