Je woont nu in mijn hartje,
Het is net als een klein stadje.
Je kunt steeds groter gaan wonen,
Of juist wat kleiner.
Staat je huisje midden in het centrum,
Of woon je op een rustig plekje aan de rand?
Je kunt wel uit logeren gaan,
Je hebt maar één thuis.