Een sprankje licht glipt
door een kiertje naar binnen
Heel stilletjes om ons niet wakker te maken
Alsof het zeggen wil doe maar
rustig aan het is zondag
Je mag vandaag langzaam ontwaken
Het vele licht van de zon
blijft buiten de gordijnen schijnen
Jaloers omdat ik duidelijk meer straal
Normaalgesproken omarm ik
de liefde van de zon
Maar vandaag ben jij het bij wie ik warmte haal
Mijn hand raakt jouw gezicht
en ik kus je zacht goedemorgen
Jouw liefde raakt mijn hart
Ik kan er niet aan ontkomen
Dit is de beste plek waar ik kan zijn
Naast jou ontwaken is
met ogen open blijven dromen