Slaap maar lieverd
Slaap maar zacht
Je bent er eventjes niet meer
Terug gekeerd is jouw levenskracht
Terug naar de bron
Onze schepper,onze heer
Als ik aan jou terug denk
Krijg ik een brok in mijn keel
Ik laat mijn tranen vloeien
Het word me allemaal teveel
Maar strakjes als de duisternis zal verdwijnen
Heb ik het mooie zicht
Wanneer het glorierijke licht zal schijnen
Zie ik terug.....
Jouw lief gezicht
Slaap maar lieverd
Slaap maar zoet
We zien elkaar gauw weer
Ja alles komt heus wel goed
Mijn vertrouwen rust in Jehovah
Onze schepper,onze heer
Dag lieve schat
Allerliefste van mij
Rust maar zacht
Ja...
Rust maar fijn
De nacht die zal voorbij gaan
Een heldere dag is nabij
Nog maar een korte tijd,mijn liefste
Dan zullen wij weer gelukkig samen zijn