de heren van glas mompelen een storm
zwaar water in rotonde
monden
op monden
zeven hautaine schreden, stijf in zwart
haar dat breekt en kringelt
klingelt
en klingelt
drie sprongen elektroziek en nachtmuziek
dansen in fragiele reflectie
correctie
nee correctie
het waren er maar twee
de derde sprong er halverwege uit
en zei: ik deed niet mee.