zoon van god en heer van allen:
herder, hoeksteen ,vredevorst.
leid mij naar de bron van ' t leven,
les daar dan mijn liefdedorst.
woord van licht en weg ten leven,
leidsman,redder, lam van god,
zend mij naar mijn medemensen
om te delen heel hun lot.
bron van heil en open ruimte,
toekomst , uitzicht, perspectief,
vul mij met uw geest van goedheid,
maak mij , heer , oneindig lief.