geloof in jezelf
het leven is thans moeilijk te
dragen een ieder zit met zoveel
vragen het antwoord daarop is niet
altijd voorhanden geen veiligheid
meer en veel misverstanden
niets gebeurt toevallig alles
heeft zin langzamerhand ziet
de mens dat in het hoe en
waarom wordt eens openbaar
dan voelt men dat gegeven
is voor mij waar
laat je niet meezuigen
in ach en wee het leven
heeft er een bedoeling mee
in de kracht van je kern
verblijven houd je op de been
je evenwicht zal beklijven
voel de liefde in je hart
opnieuw ontwaken
voor je medemens die
zoveel mee moet maken
mededogen voelen en liefde
sturen als je het kunt
elk mens heeft er behoefte
aan zij het gegund
de tijd heeft zich versneld dat
is te merken er is tevens een
leegloop van de kerken het is
zaak dat je in je goddelijkheid
gaat geloven als je wilt met hulp
van de Schepper "hierboven"
centreer je in je hart
voel je daar geborgen
verwerk je verdriet en
laat los al je zorgen
focus op vrede en
gerechtigheid wees een
engel van vlees en bloed
in deze stressvolle tijd
13 april 2011
wr