Telefoneren, e-mailen, draadloos Internetten,
Sms’en, twitteren en Facebook- chatten
hiermee probeer ik telkens je aandacht te vatten
Om jou beter te kunnen contacteren wil ik zelfs een andere taal aanleren, Hebreeuws, Koerdisch, en ja zelf Yucateeks.
Evenwel is er niet een in staat je schoonheid in woorden of gebaren te beschrijven. Je lieflijkheid, je fraaiheid, je knapheid, je mooiigheid en je pracht blijft me telkens weerom beklijven.
De enige taal die ik nu vloeiend spreek, is die van het respect, de warmte en de liefde voor jou.
Liefste schat,
ik hou heel veel van jou.