Je pakt voorzichtig me gezicht vast,
beurt het iets op en kijkt recht in mn ogen,
meteen sla ik me ogen teneer,
wat ik gedaan heb is niet te vergeven.
Ik heb de slet uitgehangen en nu ben in de ware tegengekomen.
Wat dit gevoel met me doet is heel bijzonder,
mijn hart klopt sneller, ik word warm van binnen.
Ik stuiter alle kanten op, ik krijg geen hap door m'n keel,
mn adem stokt..
Ik zag je daar staan, je rende op me af en sloeg je armen om me heen en smeekte me om nooit meer te gaan.
ik kroop dicht tegen je aan.
Wij samen blijven voor eeuwig voortbestaan.
Ikhouvanjou(L)