Pijn zit tussen de oren wordt gezegd.
Nochtans is de pijn die ik voel als je er niet bent en ik aan je denk reëel en oprecht.
De pijnscheuten voelen aan als kogels afgeschoten door een vuurpeloton. Elke impact laat me verstijven van schrik en doet me telkens een beetje meer sterven. Stilaan word Ik door die gedachten vermoord!
Al wordt het misschien mijn ondergang,
ik kan niet stoppen met te denken aan jou,
Voor het te laat is, ik hou van jou…