Herinneringen,
die niet willen vervagen
zouden van mij gerust mogen,
vervagen.
Maar de tijd vliegt,
en zo lijk jij
steeds verder
weg te zijn
maar toch nog
zo dichtbij.
Het moment
is in het verleden
in een waas vol emoties weggegaan,
ik moest verder.
Toch probeer ik
soms zo stiekem nog eens
terug te gaan
naar toen jij nog jij was,
naar toen al de herinneringen nog
vers in mijn geheugen lagen.
en ik telkens weer terug
die kriebels voelde
Ik probeer soms
zo stiekem nog eens
terug te gaan
naar toen jij nog jij was,
en de herinneringen
nog vol gevoel waren
maar langzaam ga ik verder
met soms eens een blik naar vroeger