Het is zo makkelijk om iemand iets voor te liegen,
zonder dat die iemand zou merken dat je het niet meent.
Het is zo makkelijk om dingen te zeggen die je beloofde geheim te houden,
zonder dat die bepaalde persoon, die jou vertrouwde, er iets van weet.
Het is zo makkelijk om te vertellen dat alles in orde is,
zonder dat iemand zou merken dat niks in orde is en alles pijn doet.
Dingen zeggen en beloven is gemakkelijk,
leven daarentegen is een stuk moeilijker.
Je vertrouwt mensen,
je bouwt op mensen,
je vertelt ze je geheimen en de dingen waar he het moeilijk mee hebt.
Je hebt twee soorten van die mensen,
vrienden en zogenaamde vrienden.
Vrienden zijn er altijd voor je, ook als je ze niet nodig hebt,
ze helpen je en steunen je in alles wat je doet.
Zogenaamde vrienden zijn er voor je,
dat denk je, maar dat is niet zo.
Als je ze nodig hebt, zijn ze plots met iets 'belangrijk' bezig,
je vertrouwt en je geeft ze al je warmte en vriendschap.
En wat krijg je er voor terug??
Een f*cking mes in je rug!