De tranen die langzaam langs mijn wangen gaan,
De herinneringen van de tijden die we samen hebben doorstaan.
De mensen die allemaal van je houden ,wie je achtergelaten hebt,
En alle nare gedachten die langzaam zijn weggeëbd.
Alleen nog maar de fijne herinneringen die overgebleven zijn,
Ik zal je altijd zoeken, buiten, in de maneschijn.
Ik zal altijd van je houden, wat een ander ook zegt,
En ik beloof, wat je me geleerd hebt, dat ik altijd ervoor vecht.
Zoals jij gevecht hebt voor je leven,
Zal ik nooit meer gewoon iets opgeven.
En de dingen die jij deed,
Dat maakt dat ik je nooit meer vergeet.
Die liedjes die je zong, de bloemen die je mooi vond,
En alles waar jij voor stond.
De liedjes die ze zongen in de kerk,
Jij was altijd zo sterk.
De bloemen die er lagen,
Ik zal je altijd bij me dragen.
Je gedachten over het leven,
Zijn me altijd bijgebleven.
Ik denk aan de momenten,
En je talenten.
Omdat ik van je houd,
Onze momenten waren van goud.
2010.