Wij lopen vele meters
Wij praten met mensen en hopen veel moed te vinden
Wij zijn dwalers
Dwalers vanuit het hart
Wij houden van iemand te helpen
De personen die wij hielpen
Ondervonden een nieuw gevoel en hopen
Dat wij onszelf niet zo vaak vergaten
Maar wij dwalers worden genoeg beloond
Want onze harten worden gevuld
Met allerlei verhalen,hoop en warmte
Waar we niet genoeg van kunnen krijgen
Wij zijn dwalers
Dwalers van het hart
Wij zijn personen, die niemand in nood vergeten
Die een ander mens al zo vaak vergat
Wij zijn dwalers
Die geven
Zonder te nemen
Zo wees gerust en leef
Wij zijn vrijwilligers vanuit het hart