Zwaaiend geel en wit
versieren voorjaarsbloemen
de groene wegrand
§
In vaders schaduw
temidden het frisse groen
twijfelend een boom
§
Jonge bloesemboom
tracht moeizaam te ontgroeien
zijn vaders schaduw
§§
Aan de horizon
vangt de grote zomerzon
een hoge boomtop
§
Witte bliksemschicht
verlicht de zwarte nacht, zee
weerspiegeld in lucht
§
De koele nachtlucht
verjaagt langzaam de hitte
van de lange dag
§§