Mezelf zo vaak voor de keuze gesteld.
Tranen gelaten...
Wederom de beslissing weer uitgesteld.
Vasthoudend aan zekerheid...angst voor verandering.
keer op keer toch weer terleurgesteld.
Zoekende naar mijn plaats.
Geen stap kunnen zetten,
Staande in een wachtrij als laatst.
Te lang gelooft in een illusie...
zal ik deze moeten doorbreken.
Zelfverzekerd met die keek op het heden..
Een streep zetten onder het verleden!