Los laten....
Iets dood laten bloeien tot het uitsterft...
Ergens mee te stoppen door het te verlaten.
Geen woord te hoeven wisselen...
Nergens op terug hoeven te komen... niet meer over praten.
Je rug toe te keren...door ervan weg te lopen.
Zonder onzekerheid weer te kunnen hopen.
Doof te zijn... voor die mooie praatjes die zij mij proberen te verkopen.
Houden van iemand...een stap terug genomen.
Mezelf beschermend te kunnen verwerken...
Open te stellen voor nieuwe dromen