Elke dag
Geniet ik meer en meer van jou
Elke dag heb je er weer een ander geluidje bij
Of kan je weer iets anders
Een mooie schaterlach zonder dat we je hoeven te kietelen
Een verdrietig bui dan kunnen we je fijn troosten
Een lachbui dan lachen we met je mee
Als je weer eens wilgaan zitten dan trekken we je op
Elke dag genieten we zoveel meer van jou
Je bent het mooiste wat ons overkomen is..